Mycket i pipen.

Har så jävla mycket att göra nu. Men efter helgen när allt är klart med flytten så lovar jag mer uppdateringar. Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv sex så jag får åka hem. Annars har jag jobbat, varit och hämtat min klocka som varit på lagning. Och ikväll blir det en longboard tur till hornstull där jag ska äta middag med en kompis ifrån högstadiet ska bli skit skoj. :) Bjuder även på en av mina favolåtar för tillfället enjoy.
Over and out/ delux

Guld helg!

Den här helgen har varit gyrm, solning, grillning och massa båt crusing. Har hunnit med att träna och solat om med det årets första sol bräna. Har även hunnit med att kolla på iron man 2 den var okej fast ettan var nog bättre. :)
Over and out/ delux

Sommar.

Tokigt bra väder hoppas det håller i säg. :) Just varit ute och joggat en timma. Nu är det lite protien krubb och magövningar.
Vet fan inte riktigt vad jag ska skriva här för något. :(
Over and out/ delux

Favo favo favo!

Ny favo låt. :) Enjoy.
Over and out/ delux
 

Packar.

Götet var svin skoj ihelgen.. Nu tillbringar jag kvällarna med att packa, har fan för mycket skit alltså. :(
Over and out/ delux

Götlaaaborg!

Imorgon efter jobbet blir det flyget till götet. Möta upp med polarna och sen är det fest fredag och lördag. På söndagen blir det vägen förbi lysekil och en båt skall köpas :) Have a freaking good weekend, i will.
Over and out/ delux

Yes!

Då var lyan såld :) Känns riktigt skönt. Det enda som kan stoppa att köpet inte går igeneom är att han som köpte den inte blir godkännd hos bostadsrättsföreningen. Nu blir det en morot och sen sängen. :)
Over and out/ delux

Bra skit!

Gick tydligen åt helvete på första visningen enligt mäklare. Eller han sa det inte rakt ut men fan man fattar ju vad han menar. Men fan det är guld väder så jag och en polare tog oss en longboard tur in till stan vilket alltid är skoj. Nu blir det lite cod och sen ska vi se på film. :)
Over and out/ delux

sleeping time.

Dags att knoppa trött som få plockat i lägenheten hela kvällen och imorgon är det upp tidigt och dammsuga, damma det sista och moppa golven. Annars är det rätt färdigt för visning måste jag säga.
Jag lär ju vara en av dom få i min kompiskrets som inte drukit en droppe alkohol på hela helgen. Rätt stört och rätt bra gjort av mig med tanke på att man lever för helgerna och festa jämt. Och det har ju endå varit valborg, lär ju vara en av dom helgerna det sups som mest. Vad ligger då till grund för detta udda betende. Jo så här är det, min syrra med hennes familj kom till mig i fredags eftermiddag. Dom åker till Grekland (lucky bastards) i natt sådär vi fem tiden så det är därför dom är här. Nu blir det sängen eller rättare sagt soffan då jag är bussig ock lånar ut bingen till dom syrran är ju endå gravid. Fast egentligen är det så att jag inte orkar gå ner till källaren krångla fram extra sängen.
Over and out/ Delux

RSS 2.0