Jävla sommartid

Kunde inte sova igår och var stört trött när jag drog till jobbet imorse. Detta resulterade i att jag somna för en stund sen när jag låg och läste plugg. So my wild guesses, kommer nog inte kunna somna i tid i kväll heller fuck.
En lite uppdatering kanske skulle vara på sin plats gällande plugg i staterana. Kommer dra till San diego i början av nästa år och sedean vidare till chile eller argentina för att vässa spanskan. Någon som är sugen på att hänga på?
Over and out/ delux

plugg m.m.

Har varit duktigt, första helgen på länge jag inte varit ute och festat har inte ens druckit en droppe alkohol. Har tränat alla dagar, städat, stor handlat till och med tvättat. Sen har jag även pluggat, affärsjuridik och företagsekonomi på distans måst erkänna att affärsjuridik är riktigt intressant. :) Nu ska jag ner och köra mage rygg och löpa en femma på bandet.  Over and out /delux

...


sometimes we just have to go with.
"Whatever happens, happens"

Min låt?Den här låten handlar nog lite om mig.
Over and out/ delux

Hård helg.

Hård helg vart en dubbel utgång. Lite kul med tanke på att det vara planerat en vit helg. :) Fan vad dålig man är. Fått ett nytt kall i livet, jag och mitt crew har börjat bowla en del vilket är skoj som fan. Det roligar där är ju att ingen av oss bowlar "normalt" utan den som skruvar snyggast vinner :)
Over and out/ delux

Köping watch out!

Ikväll blir köping osäkert, då vi kommer jämna stan med marken!!!!!
Over and out/ delux

På hemmaplan.

Kom just hem till mina päron, så denna helg blir hektist med att träffa alla gamla polare som bor kvar här. :)
Vill även säga att jag inte gillar tjejer som inte låter folk kolla in deras bilder på facebook man FÅR inte blocka sånt för andra det är inte shysst.
Over and out/ delux

San diego state university

Där kommer jag att plugga! Massa att fixa men betyg, visum, ansökningar och tester. :)
Annars har det inte hänt mycket idag jobbat på som vanligt joo det var en tant som vinka till mig på tunnelbanan aldrig sett tanten förut men jag vinka tillbaka. Blir lite pannkakor och sen lite tv-spel i min nya fatboy.
Over and out/ delux

SATS = fine ladys!

Var och tränade ett pass på sats idag, rätt kast pass vart knappt svettig. Kanske för att jag inte kunde alla rörelser men i övrigt var det inte jobbigt. Men nu vet jag var sthlms alla tok snygg tjejer gör på kvällarna, dom tränar bodycombat på sats!!!!
Over and out/ delux

sjukt bra.

Kalla mig cp eller vad du vill. Men har inte upptäckt John Mayer förens igår men hjälp av min kära vän alex. TACK!
Enjoy kidz!
Over and out/ delux


Bra beslut.

Tog ett stört bra beslut igår, kommer att söka plugg i usa till hösten och allt vad det innebär. Ska börja reka lite idag med sökning och sånt. Har en skön känsla i kroppen iför det här. :)
Kanske ska referera till förra inlägget köpte nämligen en såhär jag ska ha när jag tränar.
Over and out/ delux

När?

När är man officellt prylbög?
När man får en skön känsla ikroppen när man köper något?
Börjar fan få en skön samling av roliga pryla och kanske något onödiga? Funderar på att köpa en digital systemkamera, men är lite osäker på hur ofta jag kommer orka ta med den till grejer. Kanske får bli nått när dom ar tok rea kanske.
Nu ska jag äta ägg, det är rätt bra att jag göra när man just tränat. Then the bed.
Sleep tight kidz.
over and out/delux

Norrken imorgon.

Kom just hem ifrån jobbet, skönt att dra lite tidgare. Där emot ska jag och chefen till norrköping imorgon så ska upp lite tidigare. Ikväll blir det att köpa en ny ipod och träna. Men först ska jag göra lite köttfärssås.
over and out/ delux

nytt jobb nya möjligheter.

Det tar hårt på en att börja nytt jobb. Mycket att ta in såhär första dagen. Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att handlat mat. :) Over and out/delux

RSS 2.0