Nytt jobb imorgon.

Första dagen på mitt nya jobb imorgon. Ska bli spännande. Men fan jag har duktigt söndagsångest, varute igår och har seriöst bestämmt mig för att inte gå ut på ett tag. Men då måste man se till att annat att göra på just lördagar men vad? Några tips?
Over and out/delux

Nyklippt.

Klippte mig idag, var den sämsta klippningen jag hitills upplevt. Det var inte det att jag vart dåligt klippt för frisyren är jag rätt nöjd med. Men känslan...
Man brukar ju börja med att få känslan av att hon som tvättar mitt hår vill ligga med en, för man tror att hon shamponerar håret extra skönt. Sen bukar man ju få ett bra snack med frisören. Min kunde två ord. bra? och humm? och båda betyder samma sak. Hon sa humm? och jag svara det ser bra ut.
Over and out/ delux

rädd?

Fan har varit utan för tullarna idag, närmare bestämmt i solna. Det konstiga är att jag går och är lite på spänn och tror att vilken sekund som helst kommer någon hoppa på mig. Är det så för fler eller är det vara mina fördomar mot förorterna som spökar?
Over and out/ delux

Så dåligt!!

Fan alltså varit på två bio filmer på kort tid, först var det shutter island som var okej. Men av det man ser på trailern så handlar den inte riktigt om det man tror. Men helt klart se värd. Men idag var fan katastrof kollade på Farsan av Josef Fares och den var fan kass, skrattade en gång och det var samma skämt som dom har med i trailen. Det var inte ens en komidi. :( Nu ska jag spela tv-spel.
Over and out/ delux

ny vän, kommer bli en tjockis snart.

Yttligare en ny vän var här igår.
Ja vi gör en god chocklad glass och så slänger vi i en ännu godare kladdkaka i kan ju inte bli gott!!!! Den här var klart godast av dom tre jag testat. Overand out/ delux

Kan man vara bäst på att vara sämst?

Ja jag tror fan den. Ialla fall när man kolla på SL. Dom lär ju slå alla rekord. Vad är grejen? 20 minus lär det varit någon gång förut i sthlms historia. Dom kan ju inte klaga på att det är halt för det har det väl endå varit ett par månader nu? Snön från helgen är ju bort plogad. Vad finns det kvar? Några inkompitenta gubbar som inte kan planera? eller? Så jävla dåligt, först får man vänta på bussen som ska komma om några minuter efter man väntat 15 minuter på flera bussar som aldrig dyker upp. Så man få gå hela vägen till fridhemsplan. Sen får man vänta ett tag till på tunnelbanan. Inte nog med det så kommer det ingen buss på vägen hem heller så man får gå heeeeela vägen igen. Borde få fetaste kompensationen för det här. Bjud sthlm på en fri månad kollektivtrafik!!!!
Over and out/ delux

Träning på ingång.

Får väl säga som alla andra sagt idag. JÄVLAR VAD KALLT DET ÄR. Vilket det iofs är. :) Just ätit lite ska snart dra iväg till boxningen. :) Over and out/delux

Lugn söndag.

Vart mycket men endå lite att göra ihelgen. :P Kollade hockyn i fredag det var skoj, och igår vart det bio. Kollade på Shutter Island var helt okej men trodde det skulle vara värsta skräkisen men njaa så rädd vart man verkligen inte. Skulle däremot vilja se farsan den verkar sjukt rolig. :)
Nu sitter jag och kollar på The F-word med gordon gillar han, tycker han är rätt skön. Ska träffa mina nya vänner igen Ben och Jerry men idag i ny form. :)
Over and out/ delux

Ikväll blir det hockey :)

Hockey kväll ikväll ska bli guld. Hemma hos anders med hans nya proj och bose system :) Kanske knäcker en öl eller två ska verkligen bli lungt den här helgen. :) Vad ska ni göra?
Over and out/ delux

Tunnebane rapport.

Uppmärksammat en grej sista veckan. Har sett fler talet folk som har med sig proviant på tunnelbanan och bussen. Utfallet vad jag har ett är det burkar med, kakor, nötter och russin. Är detta normalt eller har jag lyckats se dom som är så ordentliga att det packar med sig lite snacks för dom vet att dom kommer bli hungriga just på tunnelbanan?
Over and out/ delux

Vaaaaa faaan!

Vad fan pysslar anja med?!?!?!?!?

Rätt nöjd.

Vart rätt bra med nya klädhängaren och skostället.


Hänt mycket idag.

Kom just hem ifrån ikea och mio handlat lite nya hallmöbler. (återkommer med bild).
Annars har jag haft en pissit tråkig dag på jobbet inte hänt ett skit och sen när jag sagt upp så är stäminngen sådär på jobbet alltså. Men lyckades smita ifrån ett par timmar på eftermiddagen och drog till ks och brände näsan. Så nu kommer jag väl förhoppningsvis inte blöda så mycket näsblod längre.

bra eller bra?

Kolla in den här, sjukt bra. Sen är det ju bara ett plus att hon är galet söt!

Leka?!

haha vart sjukt sugen på att leka inte nudda golv, någon som kommer över och joinar?

Då var man nästan fri.

Sa upp mig ifrån jobbet idag. Det gick jävligt bra..... trodde jag. Det börja med att jag bad om att få snacka med min chef. Vi satte oss och jag sa "jag vill säga upp mig". Svaret jag får är Okej, när vill du gå då. Skulle det funka på fredag? Javisst skriv bara en avskedsansökan. Sen drog chefen på kundbesök. Jag skrev det och sen när han kom tillbaka efter lunch och jag skulle få han att skriva på det kom bajsmackan. Han var sur och tvär och det sluta med att jag kommer få slava det två veckor han är fan inte normal som människa den där alltså.
Nu ska jag försöka äta något som sig bör efter boxningen, man känner sig som vanligt sjukt hungrig och så kastar man i sig massa små grejer istället för att göra något vettigt.
Over and out/ delux

Topp humör.

Kom hem ifrån stan strax före sex, sov fram till nio då jag vart väckt. Ville inte göra ett piss. Sen ringer övertalarnas övertalar och berätta i detalj vad som ska hända ikväll. Och det lät jävligt bra så sthlm watch out to night.!


fortsättning på bästa dagen.

En lite fortsättning på bästa dagen. Skulle forstätta berätta lite mer om mötet. Det som var det roliga i alla var att av alla dom intervjuat var det run 10 st som var klart bättre en dom andra och sen var det jag som var bäst av dom och fick jobbet vilket var jävligt kul. :)
Annars så slutade dagen med en rolig överraskning, en gamal barndoms polare kom upp och hälsade på och vi drog till ballbreaker och bowlade och lirade golfsimulator. Båda är roliga men ovanligt att det spåra, i slutet på golfen så stod vi och kolla vem som kunde kasa längst och dutta mest med klubban. Lite lagom grabbigt sådär.
Over and out/ delux


Polare som just ska slå på longest drive comp. Jag vann faktist en gång med en driv på 250meter.

Bästa dagen på sjukt länge.

Bästa dagen på länge, signa för ett nytt jobb idag och är överlycklig. :) Börjar 1 mars så det ska bli sjukt skoj. Kan berätta mer om mötet i helgen, nu ska jag dra och sola med ett par kompisar.
Over and out/ delux

Helg.

Nu är det fan så gott som helg, fredagar brukar gå lite lättare på jobbet. :)
När vi endå är inne på jobb snack så har jag ett jävligt störande moment varje morgon. När jag kliver av tunnelbanan måste jag gå förbi en pressbyrå, och dom jävlarna har gjort nybakade bullar varje jävla morgon. Det borde fan finnas någon lag som säger att det är förbjudet att ha såna dofter på morrnarna. Men det är bara stå emot, vill man se någorlunda ut till beachen i sommar får man försöka stå över sånt där. Står iofs inte över allt men mycket, ibland får man unna sig något men sen när det drar ihops sig för den "hemliga deffen" då är det slut på allt sånt där. :)
Over and out/ delux

snart är det fredag igen.

Guld imorgon är det torsdag. Sen är det fredag och helg. Fattar inte att man verkligen lever för helgerna. Får bli att starta eget snart så man verkligen vill jobba för. Inte gå och slava för någon annan.
Hade en arbetsintervju för den platsen som ska ersättas. Tjejen var grym så gjord för det här jobbet, och jäkligt snygg för den delen med. :) Snart blir det sängen för min del är trött som vanligt.
Får passa på och bjuda på en sjukt bra låt också när jag endå är inne.
Over and out/delux


Lasagne

Har faktist lagat riktigt god mat ikväll :) nu blir det sängen
Over and out/delux






trött.

varför är jag så jäkla trött jämt? Försöker lägga mig i tid men endå är jag svin trött.
Tänkte på en annan sak på bussen idag. Varför vill ingen sitta brevid mig? Alla går bara förbi och fyller alla andra platser, till och med hellre står upp. Jag kanske luktar konstigt? Vad vet jag.
Over and out/delux

Orginalmåndag.

Haft en orginal måndag allt har varit just som vanligt. Vaknat, duschat, åkt till jobbet, jobbat, åkt hem, åkt till boxningen och sen åkt hem igen, och nu ska jag laga mat. Tror det blir bulgur med kyckling och någon sås till. Fick ett riktigt tråkigt besked min brorson har fått diabetes och ligger på sjukhuset. :( Tycker sjukt synd om lillgrabben. Får bli en bild idag.
Over and out/delux


två nya vänner!

Har fått två nya vänner. Ben och Jerry. första är avklarad så har ett par stycken att testa av.
Over and out /delux

Söndagsångest någon som känner till?

Klassisk söndagsångest! Just vaknat halv bakis men inte tokigt bakis. Det är nu man ligger och räknar ur mycket man brände igår, och som vanligt stämmer det aldrig. Man har fan alltid bränt mer en vad man tror. Vad fan ska man göra idag då? Försöka äta frulle kanske och sen blir det väl en film kan man tänka sig.
Over and out/delux

Fan vad bra den är!

jävlar vad bra mac är alltså, är helt såld. Har fan samma känsla ikroppen som man hade på julaftonsmorgonen när man var lite. :) Allt är så mycket bättre, batteritiden är brutal, snabb som fan och är sjukt snygg.
Ikväll blir det utgång kommer lite folk från min gamla hemstad, så ska försöka bjuda på allt det bästa sthlm har att ge.
Lägger upp lite bilder ifrån där jag bor. :)
Over and out/delux



Kåtas på kungsholmen?

Är jag kåtast på kungsholmen? Troligen har just köpt ny dator är jävligt kåt på den just nu. Varför är prylar så jävla roliga?????????
Over and out/delux




Fredag imorgon.

Ska nog snart sova, ska bli så jävla skönt med helg och få sova ut ordentligt. :) Har jag gjort idag då. humm inte mycket har försökt finslipat på min känsla för att avgöra om tjejen på andra sidan är snygg eller inte. Svårt att veta hur det går om jag ska vara ärligt. Annars så tvättar jag just nu och just kollat klart på sherlook holmes. Den var okej men inte en topp film.
Fick en tanke idag på bussen som jag skulle vilja få igenom. Tänk dig att du sitter på en smockad buss, sen börjar en person att sjunga och sen någon till och sen någon till sen sjuger hela bussen. Vad tror ni har vi 7-8 per som kan ställa upp på det här? kanske blir som i klippet nedan?
Over and out/delux


Fick smaka duktigt idag!

Just ätit lite efter boxningen. Man kan säga att jag fick bra mycket spö idag, tror inte att jag hade en dålig dag. Men däremot så verkade som att min sparring kompis hade haft en dålig dag en jävligt dålig dag. Han slog hårdare en någonsin och jag svarade. Slutade med Blackeye och nösblod urbåda näsborrarna. Ska bli kul att gå till jobbet med blåtira imorgon. Nu ska jag lirar lite Modern warfare 2 :)
Over and out/delux

Jag älskar bibblan.

Börjar fan hitta bra här inne på bibblan, det enda tråkiga med den är att det inte är några tjejer här. Inte över huvudtaget. testade där emot student palatset en sväng och där fanns det ladys gott om ladys :)
Ska forsätta plugga nu så jag kommer här ifrån någon gång. :)
Over and out/delux

Receptet, men shhyss hemligt.


1l mjölk
8dl havregryn
175 gram smör
75 gram jäst
0,5 dl socker
2l vetemjöl
1 tsk salt
2 dl riven ost

Tillagning

Gör så här:

1. Häll mjölken över havregrynen och låt svälla i ca. 2 timmar.

2. Smält smöret och blanda i.

3. Rör ut jästen i sockret och blanda i det i smeten.

4. Vetemjölet, saltet och den rivna osten blandas i och arbetas till en smidig deg.

5. Låt jäsa i 20 minuter.

6. Degen bakas ut med kavel och stansas med ett runt mått ca. 10 cm i diameter till "tekakor".

7. Låt jäsa i 30 minuter på plåten.

8. Grädda i 225 graders ugnsvärme i 10-12 minuter.

Tungt beslut.

Lite små seg efter boxningen, tänkte nog göra något jag inte gjort på riktigt länge snart. Spela tv-spel och bara släppa allt med jobb och plugg för en stund.
Annars vart det en rätt tung dag på jobbet idag, fick ta mitt första riktigt tunga beslut. Mitt första beslut om avskedning. :/
Over and out/delux

RSS 2.0