Boing boing.

Update!
Over and out/ delux

My job is killing me.

Har så ofantligt tråkigt på mitt jobb så ni kan inte ana. :( Idag har jag kollat klart på köping hillbillys och även kollat på date night som var sådär. Tänket jag skulle ta den där efter bilden här i veckan och slänga upp. Får se ifall jag hinner före jag åker bort.
Over and out/ delux

Allvar.

Hände sjukaste grejen igår. Jag och min trognevapen dragare Mr.P skulle åka förbi och kolla ifall hans båt låg kvar där vi lämnade den förra veckan när den gick sönder. Påväg dit körde jag vi var båda överrens om att hans bil drog väldigt mycket åt vänster. Bilen hade dessutom indikerat på att det var punka på vänster fram. Så vi stanade på en statoilmack för att kolla lufttrycket. När vi väl är klara med det så och ska glida vidare så hör vi världens smäll och se genom en buske att en bil försöker stanna och åker i i något. Till en början går vi fram och tänker att det är lite små kul att se en sopa som kört in i en stolpe eller ett räcke. Till vår förvånnad så drar bilen som krockat iväg i full fart och där ser vi att en gubbe ligger på backen. Killen som vi trodde körde in i räcket har alltså kört över en cyklist och smitter ifrån platsen. Efter det gick allt så jävla fort. Jag och per springer fram och får med oss första hjälpen väskan. Väl framme börja den igår väl omtalade insattsen från mig och Mr.P jag börjar med att stoppa den med mina måttmätta kraftiga blödning i huvudet med att lägga ett tryckförband. Efter det så flyttar vi han ifrån vägen till trottoaren och sedan fixerar nacken. Efter 10 min kommer ambulansen och polisen och tar över. Vi blir förhörda av snuten som tar våra vitnesuppgifter. När jag ocgh Mr.P snackar om hur allt hade gott till och vad vi gjort så hade vi fan gjort allt by the book. För er som känner mig och som vet att jag sålt bland annat utbildningar i första hjälpen kan jag säga att dom där tråkiga jävla utbildningar är guld att ha när det väl händer något.
Något stolt och med lite vin i kroppen somnade man som en riktig man igår.
Over and out/ delux

Set me free!

Sa upp mig ifrån jobbet igår, allt gick som planerat. Trodde jag en sa så att säga "backfired at me" var hundra på att jag hade 2 veckors uppsägningstid efter som jag fortfarande är provanställd. Men någon jävel har kommit på att är man tjänsteman ska man minsann har 1 månadsuppsägningstid. Så nu blir jag kvar här till 9 juli. Vilket innebär att jag missar en veckas semester :( Men men such is life!
Det allra tråkigaste är ju att jag bara kommer att sitta av tiden, då motivationen inte är den bästa när man är en uppsagd account maneger. :/
Over and out/ delux

Update.

Tänkte att en update vore på sin plats för det har hänt en hel del.
Så här är det, jag har krängt i väg min lya och bor för närvarande hemma hos en polare. Trodde det skulle vara jobbigt men vi har skit skoj varje dag och hittar på massa skoj. Annledningen till att jag sålde lya är för att jag ska plugga i San diego i början av Januari. Varför så tidigt? Jo tanken är att jag jobbar i sthlm månaden ut, drar på semester lite här och där det enda som är bokat är gotland v30. Så förslag tas emot med öppna armar. ( och nej syrran jag vill inte följa med till ullared.) Sen i augusti har jag fixat boende i oslo och ska börja jobba där, tanken är väl att försöka spara unda som mycket pengar som möjligt så jag kan få en grym tid i US and A. :)
BTW har jag köpt en skön systemkamera så ska försöka fota alla sköna händelser under sommaren och lägga upp dom här så ni får se vad som händer. :)
Over and out/ delux

Taggad!

Är duktigt taggad inför sommaren, med all sol, alla fester och allt skönt häng som komma skall! Blir lite extra taggad när jag kollar på den här. (visa delar är inspelade på en klubb som jag varit på. :)..)
Over and out/ delux

RSS 2.0