Kan man vara bäst på att vara sämst?

Ja jag tror fan den. Ialla fall när man kolla på SL. Dom lär ju slå alla rekord. Vad är grejen? 20 minus lär det varit någon gång förut i sthlms historia. Dom kan ju inte klaga på att det är halt för det har det väl endå varit ett par månader nu? Snön från helgen är ju bort plogad. Vad finns det kvar? Några inkompitenta gubbar som inte kan planera? eller? Så jävla dåligt, först får man vänta på bussen som ska komma om några minuter efter man väntat 15 minuter på flera bussar som aldrig dyker upp. Så man få gå hela vägen till fridhemsplan. Sen får man vänta ett tag till på tunnelbanan. Inte nog med det så kommer det ingen buss på vägen hem heller så man får gå heeeeela vägen igen. Borde få fetaste kompensationen för det här. Bjud sthlm på en fri månad kollektivtrafik!!!!
Over and out/ delux

Kommentarer
Postat av: Hank

Haha det är klart att SL är medvetna om problemet och vet precis vad de skulle behöva göra för att nåt sånt här inte ska hända. Men det är samma hake som alltid... pengar. :)



Att varje år se till att varken löven på hösten eller snön och kylan på vintern inte påverkar, skulle kosta så oerhört mycket mer, än vad det gör nu när det inte fungerar.

2010-02-24 @ 07:08:56
Länk: http://livetsomenhank.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg?

E-mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0