Säljare.

Som några kanske vet jobbar jag som säljare, eller som säljchef men är fan samma sak bara att jag måste göra massa andra grjer utöver att sälja så som att göra massa rapporter och sammanställa dom.
Idag iallafall har jag suttit och telefonbokat i stort sätt hela dagen. Ring riktigt många samtal idag och det första jag kommer tillvarje gång är en telefonist. Efter ett tag sen slog det mig att alla tjejer låter så sjukt snygga. och killarna låter bögiga. Meeeen frågan är hur snygga dom egentligen är, jag tror det är jävligt sneeky men röster över telefon och man kan lura sig rätt hårt.
Jag har jobbat som säljare och får väl säga att jag endå är rätt bra på det. Och det här klippet är fan precis vad försäljning handlar om ABC ALWAYS BE CLOSING!. Klippet är ifrån kanske världens bästa säljfilm, och en jävligt bra "vanlig" film också rekomenderar den varmt.
Over and out/delux


Kommentarer
Postat av: matilda

Joo haha verkligen typ 50cm snö ute! inte kul alls..

Jag pluggar en linje som heter Inredning, Design och Arkitekur och just nu har vi trä och metallslöjd i tre veckor, därför jag snickrar!

2010-01-27 @ 22:00:26
Länk: http://luxueuse.blogg.se/
Postat av: Hank

Jag jobbar faktiskt också som säljare, så jag fattar precis vad du menar. Däremot har jag märkt att jag har en talang som kan skilja på de tjejer som bara låter snygga och de tjejer som faktiskt är det. Har dubbelkollat genom att googla nån gång sådär. :)

2010-01-27 @ 23:02:58
Länk: http://livetsomenhank.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

sv: Ja visst va den! :D

2010-01-28 @ 07:46:11
Länk: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Anne ;)

sv: Ja, Robert Pattinson är han som spelar Edward i Twilight :p

2010-01-28 @ 16:50:05
Länk: http://anneliscious.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg?

E-mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0