Bilder ifrån helgen.




bakkväll uppföljningen

Tänkte ni skulle få se resultatet av min bakkväll.






Bakkväll :)




Min dröm

Min dröm är att lära mig surfa. Någon som vill hänga på? Finns en bra sida här


Äntligen helg

Rätt skönt med lite ledighet och att äntligen få sova så länge som man vill. :) Tänkte gå iväg och köpa lite mat inför helgen. Men vad bjuder man en veggo på?
Over and out/delux


Helggäst

Kom just hem ifrån bibblan. Plugget gick rätt mycket bättre idag. :) Har med mig en helg gäst hem också här kan ni kolla in henne ;)


Pluggar

Sitter återigen i bibblan på odenplan, hoppas man får mer gjort idag en sist.
Over and out/delux

Säljare.

Som några kanske vet jobbar jag som säljare, eller som säljchef men är fan samma sak bara att jag måste göra massa andra grjer utöver att sälja så som att göra massa rapporter och sammanställa dom.
Idag iallafall har jag suttit och telefonbokat i stort sätt hela dagen. Ring riktigt många samtal idag och det första jag kommer tillvarje gång är en telefonist. Efter ett tag sen slog det mig att alla tjejer låter så sjukt snygga. och killarna låter bögiga. Meeeen frågan är hur snygga dom egentligen är, jag tror det är jävligt sneeky men röster över telefon och man kan lura sig rätt hårt.
Jag har jobbat som säljare och får väl säga att jag endå är rätt bra på det. Och det här klippet är fan precis vad försäljning handlar om ABC ALWAYS BE CLOSING!. Klippet är ifrån kanske världens bästa säljfilm, och en jävligt bra "vanlig" film också rekomenderar den varmt.
Over and out/delux


lite bilder från idag.

 
Sitter och kollar på folk på andra sidan hela dagarna. Finns några favofönster :)

 hissen

tungt på boxningen

Kom just hem i från boxningen, idag var det så jääävla jobbigt. Man har slackat för mycket under julen men nu ska det bli rätt sida på det igen. Ska fan upp till samma nivå som jag var på förut. Är det inte så att beach 2010 måste slå föregående år?
Så sjukt har råkat ut för nått rätt udda. Två dagar irad har det varit kontrollanter på tunnelbanan, vad fan är oddsen på det? Nu ska jag jag göra det roligaste som finns, betala räkningar.....eller inte!
Over and out/Delux


trött

Fan är på så sjukt dåligt humör just nu, har efter ett par dagars pluggande börjat förstå att det kommer bli tungt, jävligt tungt. Vet inte hur jag ska få tiden att räcka till. Jobbet mellan åtta till fem sen, träning och plugg efter det. När ska man hinna med allt annat som man knappt hinner utan massa sidor att läsa och förstå?
Haft en lucky day på bussen och tunnelbanan idag, tyvärr ingen hundtjej vet inte var hon tagit vägen om jag ska vara ärlig. Men påvägen hem ifrån bibblan så hamnade jag på en rätt bra buss, ljuger inte om det var 10 seriöst skitsnygga tjejer ombord. :) Och alla gick av hållplatsen före min, vilket betyder att dom finns i närheten. Annars har jag tänkte på en annan grej, när man kommer gröna linjen till fridhemsplan står det alltid en tjej som jobbar för tunnelbanan. Hon står alltid på samma ställe och bara kollar. Jag undrar vad hennes syfte är någon som vet? Nu ska jag fortsätta läsa lite.
Over and out/delux

Mer plugg.

Sitter i skrivande stund på bibblan vid odenplan och pluggar. Det är slående tyst här, är aldrig på bibliotek annars har inte riktigt förstått vilket lugn det är här.
Ska försöka komma ikapp lite nu så får skriva mer sen när jag kommer hem.
Over and out/delux

Boxning

Efter en lång dag på jobbet så var det dags för första boxningsträningen på länge. Det var riktigt skönt och lika jobbigt som det alltid är. Och som vanligt så börja man blöda näsblod och bloda ner sin vita t-shirt. Nu ska jag lägga mig och läsa lite bok har en del att läsa alltså. Sen är jag jävligt trött också.
Over and out/delux

Serier

Det finns en grej som jag är jävligt svag för och det är bra tv-serier. Där emot så gillar jag inte att bli uppbunden på tider så väntar gärna till hela säsongen finns på nätet så jag kan välja när jag vill se den.
Några serier som jag tyckt varit gryma går att se nedan.
1.Californication
2.Entourage
3.OC
4.Tusen bröder
5.Band of brothers
6.Glee
7.The Office (US)
8.Family guy

dom har jag avverkat alla säsonger som jag har kunnat hitt av.
Två andra serier som jag tyckte var så jävla bra ibörjan men som på nått konstigt sätt dog ut för mig var
Prison Break och Lost.
Annars så är jag rätt sugen på att kolla på True Blood. någon som har några andra tips?


tv-kväll.

Har pluggat hela dagen, sjukt mycket och läsa och känns som jag redan ligger efter i kursen. Det gör tyvärr inte saken lättare att allt verkligen allt är på engelska. Man hade ju ialla fall kunnat få en heads up på det innan jag sökte :/ Får se det från den ljusa sidan när jag nästa gång kommer läsa något på svenska kommer det kännas sjukt lätt :) Tänkte väl äta lite yoghurt och dricka te sen får det bli tv resten av kvällen..
Over and out/delux

Plugg

Sitter och ska just dra igång och plugga. Vet inte riktigt hur det kommer gå skulle behöva ha ett bra ställe och sitta på där man inte har massa annat att göra som här hemma. Någon som vet något bra ställa att sitta på här i sthlm?

Lugnkväll.

Kom just hem ifrån min granne, varit en lung kväll vi lagade mat och kollade på den fantastiska fyran hehe..
Kanske skulle berätta vad jag tyckte om snabba cash. Jag gillade den filmen är grym meeeeen. Har man läst boken vet man att mycket grejer inte var med. Sen kommer jag ihåg beskrivningen av tjejen att hon typ ska vara snyggast på jorden. Tjejen i filmen är viserligen snygg men inte snyggast på jorden. :)
Over and out/delux


Mycket att läsa

hade fått nya café när jag kom hem igår. :)


I Övrigt har jag en hel del att läsa, plugg och andra spännande böcker.
Får bli en läs dag imorgon


mer bilder

Har fått tips om att jag måste lägga upp mer bilder, att det blir lite roligare att läsa då.
Så här kommer ialla fall en till.

Borde man berätta vad man har på sig?!


Jag ser ett mönster.

Finns ett mönster i mitt liv har jag kommit fram till.
Igår fick jag som jag tidigare nämt en duktig bajs macka av min chef. Handlade mest om att jag inte fick dom jag har under mig att göra det dom ska. Jag tyckte endå att jag försvara mig och dom rätt bra men kommer bli rätt mycket ändringar till nästa vecka.
Tillbaka till mönstret, varje gång det närmar sig helg så blir det en viss på tryckning att det ska förtäras alkohol. Säger till mig själv att fan den här helgen skiter jag i det. meeeeen det händer aldrig. Är nog försvag mot grupptrycket, eller så spelar polarna det jävligt bra. Finns en logik i hur dom ringer och läger fram det och är alltid ett mönster.
Börjar med att på tidiga förmiddagen rings det och sägs att vi ska hitta på något, men då är det alltid att vi ska sitta hemma hos någon.
Sen kommer nästa steg att det vore fint med en pivo.
Och till slut kommer det bara ett sms om vart vi tar första afterwork ölen.

Igår var inget undan tag, så vart direkt till S:t eriksplan och möta upp men öl och god mat. Hade tänkt dra hem där ifrån men så vart det vidare in till centrum. Man är nog ännu svagare efter ett par öl och man känner hur partyådran pulsar inom en.
Vart en riktig fulla som säg bör efter en duktig utskällning på jobbet.
Ligger i sängen nu men kanske årets bakfylla och försöker lista ut hur jag kan röra huvudet utan att det ska sprängas.

Over and out/delux

BTW!

Tack Hank! Som du sa varför ändra på ett vinnande konccept!?
Äta grejer man kanske inte tycker om känns ju lite dumt.

http://livetsomenhank.blogg.se/






Finally blir det bio!

Har försökt styra bio ett par dagar, men har alltid varit i sista sekunden och då har det aldrig funnits plats. Men idag lyckades jag få ner antalet till tre så det vart lite lättare. Filmen vi ska se är snabba cash och har höga förväntningar har lästa boken och det var en av dom första böker som jag verkligen fastnat för. Kan ju passa på att tipsa om bok nr två Aldrig fucka up är minst lika bra.


Nyfavorit

Jag är en sån tråkig person som alltid tar säkra kort. Äter alltid magnum mandel eller en daim strut, äter alltid kött på resturang, alltid p2 eller redbull vodka på krogen, alltid vesuvio med bea. Vet inte varför jag inte vågar testa nya grejer borde nog göra det mer.
Meeeen! idag hittade jag ett nytt favorit tuggummi det är så jävla gott. Extra Professional White Citrus.
over and out/delux


En annan guld låt.

 Den här har också en skönt gung. :)

En dag på jobbet.

kom just hem efter en tung dag på jobbet. Inte för att jag inte gillar mitt jobb utan för att jag är sjuk men jobbar endå. Tänkte lägga upp lite bilder ifrån jobb dagen idag. enjoy!
Over and out/delux

 vanlig jobb outfit

 utsikt över sveavägen

 Skrivbordet.


2 dåliga dagar.

Har haft två riktigt pissiga dagar! Tror det har med att göra att jag är sjukt trött och håller på att bli sjuk. Halsen blir bara värre och värre, känns som huvudet ska sprängas. Har sovit sen jag kom hem ifrån jobbet idag, vaknade nyss och borsta tänderna och är fortfarande trött så ska lägga mig igen nu. Får försöka skriva lite mer imorgon.
Over and out/delux

plugg

BTW började plugga idag på distans. Tänkte försöka köra samtidigt som jag jobbar, hoppas det ska gå bra.
Over and out/delux

Kul på bussen.

Har funderat på saker man kan göra när man tar sig till jobbet. Det är ju skoj spana på snygga tjejer, men har kommit på att jag nog aldrig kommer göra något för att ta kontakt med dom. Men idag kom jag på lite andra roliga grejer. Klassiker är ju att man måste välja någon i den mötande rulltrappan man måste ligga med. Man får bara välja 1 och får inte ändra sig, så ibland om man är kräsen får man välja någon man egentligen inte skulle vilja ligga med, men det är spelets regler. En annan grej är att kolla hur folk klär sig. En del man ser fattar man inte hur fan dom tänker! Väljer färger som verkligen inte går ihop. Jag är verkligen inget modeunder själv men fan lite smak har man väl endå. I övrigt klär sig folk i sthlm jävligt bra, vilket är skoj. Man får ju nästan varje dag någon skön idé om vad man borde fylla på garderoben med. Idag har jag kollat skor och det är skoj. Skor är nog mitt absoluta favorit "plagg". Är nog fan lite skofetish! När jag var i New York i våras, köpte min då varande flickvän 6 par skor, vilket hon tyckte var heeeelt crazy. Jag köpte 8 par men sa inget för att jag skämdes. I övrigt så har jag hört att det första man kollar på när man möter en ny person är ögonen det andra är skorna. Så det gäller fan att tänka till en extra gång när det gäller dom. Sen är det ju bara guld att ha mycket skor att välja mellan och så sliter man ganska jämt på alla så man inte har ett par som ser för jävliga ut. Så hem och putsa skorna.
Over and out/delux

Bilder

Fick ett tips av A, hon tyckte att det skulle vara mer bilder. Litar på henne när det gäller bloggande och lägger upp några till.

 Jag

 Lite av lägenheten.

Pannkaka


Just ätit pannkaka, och det var lika gott som vanligt. Har ett guld recept som jag kört på länge och som jag fått av min mamma. Det enda som verkligen har ändrats genom tiderna är var man har på. Vet att jag började med bara strösocker, sen vart det jordgubbs sylt och grädde, sen lite glass ibland och nu är det drottningsylt som gäller. :)


Söndag

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring.
De som ljuder ur mina högtalare just nu. Någon som vet vilken låt det är?

Söndag morgon och vaknade tidigt och kunde inte somna om, börjar man bli gamla och inte behöver så mycket sömn längre?
Ska snart gå ner till tempo och köpa rost bröd för att göra en gudomlig frulle. Är rätt nöjd med mig själv idag. Drack ett par öl igår men vart ingen utgång så idag slipper jag bakisångesten för att man kanske gjort något dumt, och slipper ångesten för att man bränner massa pengar på krogen.
Efter jag har ätit min finfina frulle så tänkte jag läsa en bok jag fick av min chef, "Handbok för Säljchefer". Sen blir det nog lungt kanske spela lite nintendo 8bitars på http://nintendo8.com/ tack för tipset A. :)
Over and out/delux

Det luktar skit.

Det har brunnit i sop rummet brevid min lägenhet och det luktar sjukt mycket brändplast i lägenheten.
1.det är jävligt jobbigt?
2.ska man ringa försäkringsbolaget?
3.är det fariligt?
4.det blir sjukt kallt när jag försöker vädra ut det.

Annars har jag äntligen bastat och det var kanske det skönaste idag! Ska över till mina kompisar om en stund och göra taccos och dricka ett par bärs ska bli nice. :)
Over and out/delux

Vad ska man göra ikväll då?

Vart en riktigt tidigmorgon, så är sådär lagom pigg nu får bli att sova lite middag. Snackade med en av mina bättre vänner som bor sådär 100 meter ifrån mig. Han berättade om sjukaste grejen som hande hänt. Han hade vaknat imorse när kan skulle gå ut ur sov rummet så var sovrummdörren låst. Fatta vad sjukt han sa att han inte själv minns att han hade gjort det och han var inte packad igår. Det lär ju spöka där.
Ska gå och boka den där jävla bastun jag snackas så mycket om, vi verkar aldrig få arslet ur men nu när jag tar tag i det så ska det fan bli av.
Någon annan som har några bra planer inför ikväll och kanske vill ha sällskap av fyra sobra pojkar!?! :)
Over and out/delux

Det svänger



Sköna ju, spotifya dom :)

Fredag!

Har haft en guld dag på jobbet, haft sjukt mycket att göra men det kanske är bra. Fredag hoppas på bastu ikväll annars håller jag på att tvätta, någon som vill hjälpa? Fan kan någon hjälpa mig att komma vidare med hund tjejen, såg henne imorse men hon stog liksom på andra sidan busshållsplatsen. Känns som man måste få en ganska naturlig möjlighet att snacka med henne annars kommer det bara bli konstigt och forserat. Kom med lite sköna tips skulle vara uppskattat. :)
BTW fick en lös bajsmacka på jobbet för jag hade solat :/
Over and out/delux

Tack!

fick hjälp!
det är inte släckt som i tänt eller släckt utan släkt som släktingar, typ en kusin eller morbror. :)

Helg!

Nu är det så gott som helg, kommer nog bli en bra helg. Har varit och solat idag så man känner sig fräsh, som vanligt somnar jag och blir pissrädd när solariet slår ifrån. Har några kalla i kylen, kan bara bli lyckat. Förhoppningsvis blir det bastubad, bärs och bra killsnack vilket är guld. Där emot så ska vi nog inte ut vilket kan bli skönt.
Har jobbat sex dagar på nya jobbet, varit på två kundbesök och redan dragit tre ordrar på en total omsättning på 100k. Tror det kan bli bra det här, tror det kan bli riktigt jävla bra.
Vad ska man skriva om här ibloggen, vad vill folk läsa om? Jag vet faktist inte, kanske hur det går med hundtjejen. Hon var inte där idag heller. :( Hoppas på något bättre imorgon.
Min kompis berättade en gåta för mig innan jag gick skulle vilja ha hjälp med den.
En kille satt vid vattnet med sin flickvänn en stormig och regning kväll.
pekade mot andra sidan vattnet och sa "på andra sidan där det är tänt, där har jag släckt"
Vafan? måste vara en skämt gåta som man bara ska bli galen över eller?!?
Over and out/delux

sov dags

Vart ingen solning får bli imorgon istället.
Sleep tight and don't let the bed bugs bite!

Over and out/delux

snart helg.

Kom nyss hem ifrån jobbet, ingen hundtjej idag trist :(. Onsdag idag riktigt skönt då är det faktist snart helg. Fick reda på idag att vi ska ha lite tävling på fredag ska bli skoj, och efter ska vi dricka vin och äta lite. humm vad fan ska man göra ikväll då? spela tv-spel kanske? Men först tänkte jag och en polare dra iväg och sola en sväng, får försöka hålla kvar brännan ifrån thailands resan.
By the way hittade en ny lya idag, vad tror ni om den? hehe :D lägger in en länk här nedan så får ni kolla och berätta vad ni tycker. :)
Lyan
Over and out/delux

Hur smart är du?

Hittade det här precis och jag kunde läsa det är jag smart då? :)

Only great minds can read this!!


fi yuo cna raed tihs, yuo hvae a sgtrane mnid too
Cna yuo raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can.
i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt!

Over and out/Delux

Bussen

Har tagit bussen ett par dagar till jobbet och i morse funderade jag över lite grejer. Alla är så sjukt tysta på morgonen ingen säger ett knyst. Känns som alla verkligen har sina egna rutiner och dom ska inte en jävel störa. Och alla verkar tycka att det verkligen ska vara så. Undra vad som skulle hända om man skulle bryta mönstret och glida runt och mingla på bussen? skulle man vara en rolig snubbe? eller den som alla verkligen avskyr?
Tänkte på en annan sak också, alla tokigt snygga brudar man ser på bussen! Kan man göra något åt det? Skulle folk tro man vara dum i huvudet om man börja snacka med dom? Eller skulle man ha en chans, och bli trevligt bemött? Hur raggar man egentligen på bussen? lämnar ett visitkort och hoppas på det bästa? Får nog jobba lite på det där. Har iofs en plan, finns en fräsh tjej som oftast åker samma buss som mig på morgonen. Hon har alltid med sig sin hund och där tror jag öppningen finns. Har tänkt så här, fråga vad hunden heter och bli tok bra polare med hunden! Så om jag stöter ihop med henne någon annanstans så finns det en bra öppning jo hur mår "blabla" (vad nu hunden heter). Brilljant! Återkommer med hur det går!
Men har någon något tips om vad man nu gör med alla andra fine ladys på bussen så hör av er!
Over and out/delux


Vem är jag?



bastar 24 i sommar, är född och upp växt i mellanstor stad i mellersta sverige.
Nyinflyttad till sthlm och bor någonstans på kungsholmen, har tidigare bott en sväng i Göteborg.
Göteborg var bra, men tycker nog att sthlm är waaaay better kanske för att alla polare bor här.
Efter jag vart singel kom jag på hur jävla skoj det var att festa. Rätt kul att alkohol kan ha
en sån bra in verkan på kroppen, synd bara att bakfylleångesten har blivit allt för brutal.
Vad gör jag på fritiden förutom att vara med polarna, festa och jobba?
Gillar att lira golf, tennis. Vart såld på segling för ett par sommrar sen, men till sommaren
blir det en motorbåt så man kan åka lite wake. Annars blir det en del tid på gymet och
lite mer tid på boxningsklubben.
Over and out/delux


Bilder 2k9 del 3

Nhl i miami NHL hocky i miami

 Miami Mansion

 Miami Mansion

 Saltsjöbaden


Bilder 2k9 del 2

 Thai

 Thai

 Sandhamn

 Fiske på Sandhamn


Bilder 2k9 del 1

Segling i kroatien. Segling

 New York

 Paris

 Party


2009

2k9 what a year!
Bytte Avenyn mot Stureplan
Vart singel
Maimi-Paris - Newyork - Helsingfors - Bangkok - Phuket
Skaffade mig ett nytt jobb - säljare till säljchef - baronen av västeror till hötorgsskraporna
Köpte lägenhet
Tröttnade på segelbåten

Vad fan ska bloggen handla om då? vad vill folk läsa om?

Over and out! /Delux

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0